luni, 22 aprilie 2013

Nici macar o veste buna in Romania


Am obosit dar nu renunt! Nu mor caii cand vor cainii!




Am vrut sa aud din partea guvernantilor macar o veste buna si reala, adevarata si sincera pentru interesele intregii populatii. Dar ei uita mereu sa spuna un simplu „LA MULTI ANI – de anul nou. Asa se dau de gol!

Daca nu una pe saptamana, macar una pe luna, dar nu s-a putut nici macar una pe luna, sau una pe trimestru,... sau pe semestru. Nici macar o veste buna pe an?
Din 1990 nici o veste buna, doar abureli, amageli, minciuni, pacaleli:(((((

In schimb vestile rele curg lant si din toate directiile: se vinde CFR (traseu cunoscut deja = la fiare vechi), Posta, ne vor impune o Constitutie straina de interesele nationale, ne vor feudaliza prin impartirea tarii intre ei, ne vor otravi panza freatica prin cele 20.000 de sonde de gaze de sist aprobate in secret, vom avea cutremure, de la Rosia Montana pleaca zilnic tiruri cu „probe” , sarea noastra fuge la exportul lor, noi fiind obligati sa consumam sare contaminata si spalata cu iod cf. HG., scenarii in pregatire la Baia Mare, ... ne fura toate avutiile tarii dar si micile venituri cu preturi, taxe si impozite in continua crestere. Romanii nu au voie sa isi deschida posturi Tv sau radio, romanii trebuie sa fuga peste granita sa isi inmatriculeze masina, romanii sunt otraviti „experimental” cf. HG, romanii sunt atacati psihotronic, muzeul Bruckenthal e pe moarte, parcul IOR,... padurile dispar ... Romanii sunt umiliti, jigniti, oprimati,...

Au dat ignor populatiei! Sa le dam si noi lor ceea ce li se cuvine! Sa nu le mai platim TV-urile si sa nu le mai cumparam ziarele, sa vedem cum si cui isi vor mai anunta ei minciunile?

Isi amintesc de populatie numai pentru colectarea de taxe si impozite! ... si numai cand ne invita sa votam mereu pentru unul sau altul dintre ei, de 23 de ani ei fiind aceiasi, prin rotatie clara si traseism! sau cand ne pun sa jucam hora stacatto la referendumurile lor fara finalitate?

Merita sa le mai dam crezare?
Sa punem lupa pe cetatenii corecti si patrioti din Romania, pe formatiunile nou sau vechi conturate, necompromise, fara legaturi cu sistemul actual, si sa le acordam un vot de incredere.
Ce riscam? Am pierdut destul, am pierdut tot, ce am mai avea de pierdut daca ne-am reorienta?
Sa fim si sa ramanem:

ROMANI RESPONSABILI! Sa fim uniti in jurul MCC:

http://mccsolidari.wordpress.com/proiect-de-lege-privind-revizuirea-constitutiei-romaniei/
Unlike ·  ·  · 9 hours ago near Bucharest · 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu