vineri, 24 mai 2013

Tara este a poporului român

Anonimii – Operațiunea : Treziți Masele



Dragi Romani , Treziţi-vă ODATĂ! 
De ce trebuie să sufere o planetă întreagă din cauza slăbiciunilor voastre?
Vă este frică chiar şi de umbra voastră!
În această situaţie vă mai puteţi numi fiinţe umane?
Cum puteţi să fiţi atât de pasivi si să nu vă daţi seama în ce lume trăiţi?
De ce alte probe materiale mai aveţi nevoie ca să vă daţi seama că sunteţi manipulaţi şi traşi pe sfoară de către cei care vă conduc? Păstorii care vă ghidează destinele în acest moment vă direcţionează direct spre IAD.

Concluzie : Treziţi-vă şi lăsaţi-vă ghidaţi de adevăraţii păstori, după care, la un moment dat, când vă veţi conecta la Sursă, o să deveniţi una cu Sursa, cu Infinitul.
Alungaţi frica din gândurile şi vieţile voastre şi acţionaţi pentru înlăturarea răului din viaţa voastră, din jurul vostru şi din patria voastră. Faceţi tot ce vă sta în putinţă pentru înlăturarea conducătorilor satanişti, masoni şi reptilieni tributari Noii Ordini Mondiale.
Treceţi la formarea cuiburilor de rezistenţă împotriva orânduirii reptiliene şi fiţi uniţi în gând şi-n cuget.
La momentul 0 se va trage alarma şi vom ocupa România. Din acel moment drumul României şi românilor spre Paradis va fi pecetluit.
Aduceţi-vă aminte că singura voastră armă împotriva acestui sistem demonic este ADEVĂRUL şi IUBIREA.

                                                  

Peste jumătate dintre copiii români (51%) trăiesc sub spectrul sărăciei 

225.000 de copii din România merg la culcare flămânzi !

Unii chiar în sărăcie extremă, care le limitează dreptul la creștere și dezvoltare fizică normală, arată World Vision România.

Situația este mult mai rea la sat, unde locuiesc 74% dintre copiii săraci ai României și unde sărăcia este citată ca principala cauză a abandonului școlar.

„Situația copiilor din mediul rural este disperată”, susținea la finele anului trecut Philip Alston, raportorul special ONU pentru sărăcie extremă şi excluziune socială. Acesta menționa că riscul de sărăcie pentru copiii de la țară este de trei ori mai mare decât pentru cei din mediul urban, iar situația se înrăutățește de la un an la altul. Dacă în 2012, unul din 10 copii din zonele rurale au declarat că se culcă flămânzi, în 2014 această rată a crescut la 1 din 8 copii, conform unui studiu realizat de World Vision România şi Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. 

„În plus față de cei 40% care se confruntă cu riscul de sărăcie sau de excluziune socială, se estimează că 29% suferă de privațiuni materiale severe, de aproape trei ori mai mult decât media UE”, se menționează în concluziile preliminare ale vizitei în România a lui Philip Alston.

Vezi Sursa info AICI




  • “Tara este a poporului român, nu a clientelismului occidental care vine prin comisioane mizerabile sã steargã România de pe harta lumii.

    Judetul Vaslui este patrimoniul national. Asa sãracã cum este aceastã zonã a Moldovei, a decis soarta Europei în sec. al – XV-lea…

    NU suntem de acord cu extragerea gazelor de sist si nu veti putea face asta decât peste viata noastrã” scrie preotul Liviu Matei.
    Rãspunsul oficilitãtilor este clar:
    intimidare si avertisment, cã ei sunt la putere si nu noi!

    (Din scrisoarea preotului Liviu Matei, trimisã presedintelui tãrii, primului ministru Victor Ponta si presedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu.)

    RÃZBOI TOTAL
    "Intimidarea membrilor Grupului de Initiativã al Societãtii Civile Bârlad continuã cu notarul Lulu Fânaru, al cãrui sediu este “pãzit” de ieri dimineatã de politia localã. Acesta este al doilea membru GISC care este supus unei actiuni de intimidare, dupã ce pe 11 martie, deputatul PSD Adrian Solomon a intrat fãrã nicio rusine, împreunã cu primarul Constantin Constantinescu la sedinta preotilor din cadrul Protoeriei Bârlad, încercând sã-i intimideze pentru a nu mai participa la actiuni contra gazelor de sist, fiind vizat clar protopopul de Bârlad, pr. Vasile Lãiu.

    Primãria a desfiintat parcarea din fata biroului notarial al lui Lulu Fânaru si a pus agenti ai Politiei Locale Bârlad sã supravegheze intentionat zona, pentru ca sã nu mai stationeze acolo nici o masinã!

    Cu toate intimidãrile, membrii GISC sunt decisi sã continue lupta, solicitând tuturor bârlãdenilor sã constientizeze pericolul exploatãrii gazelor de sist prin metode neconventionale si sã nu ezite în a li se alãtura pentru a spune NU celor de la Chevron si a determina pe politicienii alesi de cetãtenii judetului Vaslui sã facã ce vor oamenii si nu ce vor ei!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu