marți, 2 octombrie 2012

Comentarii - Emisiunea lui Gadea




  • “Tupeul nesăbuit” al lui Ceaușescu a scăpat România de un mare război și o invazie generală. Cum a reușit să facă acest lucru. Nimeni n-a știut asta


    Cum a scăpat Ceaușescu România de invazi a generală

    Comasarea întregii armate române la granița de est însemna pregătirea pentru ceva neplăcut. Un război, o invazie a sovieticilor. Toti fuseseră speriați de gestul lui Ceaușescu de a se opune URSS-ului în problema invadarii Cehoslovaciei. Se temeau de represalii dure. Serviciile secrete cunoșteau și data precisă: 22 noiembrie 1968, ora 04.00.

    Despre ce e vorba mai exact? În august 1968, rușii au lansat Operațiunea Dunărea, ce presupunea invadarea Cehoslovaciei. Este bine cunoscută intervenția lui Nicolae Ceaușescu de la vremea respectivă. Discursul său din 21 august a fost aplaudat de Occident, pentru „tupeul nesăbuit” de care a dat dovadă șeful statului român.

    Interesante sunt câteva rapoate informative ale CIA-ului, făcute publice în 2001. Acestea vorbesc despre o posibilă invadare a României de către ruși, trei luni mai târziu, pe 22 noiembrie 1968.

    Sovieticii probabil își permit să joace un joc al așteptării cu românii, ca să vadă dacă aceștia au tras vreo învățătură din invadarea Cehoslovaciei. Și dacă or să fie vizibil cooperanți în afacerile Pactului de la Varșovia. ”


    Vezi Sursa info Aici



      
    Florynna Butuligaa ..........ca sà vedeti cîtà asemànare ...ca douà picàturi de apà ........bàsescioabà cu ceausescu.............. Nicolae Ceauşescu a monopolizat întreaga putere în stat.
    În perioada următoare, prin propagandă, a fost creat un adevărat mit în jurul soţilor Ceauşescu. A fost falsificată biografia cuplului şi istoria naţională pentru a ilustra măreţia regimului socialist şi a conducătorului, Ceauşescu considerându-se un personaj istoric pe linia lui Burebista, Decebal şi a domnitorilor medievali. În presă, la radio şi la televiziune, prin intermediul operelor publicate, preaslăvirea cuplului Ceauşescu făcea parte din propaganda specifică amplificării cultului personalităţii. .
    ......Sistemul comunist nu a fost impus şi dirijat de fiinţe extraterestre. Instituţiile comuniste (partidul, securitatea internă şi externă, guvernul, cenzura, planificarea, ideologia, “sindicatele”, tribunalul suprem, tribunalele militare, armata cu a sa Direcţie Politică Superioară, UTC, UASCR, miliţia şi sectoriştii, ministerul agriculturii, al sănătăţii, Ministerul Învăţământului, Departamentul Cultelor) aveau conducători cu nume precise şi cu atribuţii clar definite în direcţia consolidării şi reproducerii regimului totalitar. Unii se ocupau cu intimidarea, deportările, arestările, temniţele, lichidările fizice. Alţii s-au specializat în întemniţarea (“prelucrarea”) minţilor. Secţiile CC (inclusiv ceea ce ani de zile a fost Secţia Administrativ-Politică, Secţia Gospodărie ori Secţia Internaţională) erau conduse de şefii de secţie, “indrumaţi” de secretarii CC. Care, la rândul lor, aveau adjuncţi. Urmau “rotiţele birocratice”, instructorii. La nivel judeţean, se reproducea structura aparatului central. Şi tot aşa, la nivel municipal, comunal etc. Un furnicar al supravegherii, îndoctrinării şi condiţionării represive. Comisia Controlului de Partid (devenită sub Ceauşescu Colegiul Central de Partid) a fost o instituţie terorizantă, cu preşedinţi, vicepreşedinţi, membri, activişti-anchetatori. Ziarul Scânteia a avut redactori-şefi şi redactori-şefi adjuncţi, secretari generali de redacţie şi şefi de secţii. La fel şi Lupta de clasă, “organul teoretic şi politic al CC”, devenită, în anii 70, Era socialistă. Şcoala de partid “Ştefan Gheorghiu” (pompos şi total inadecvat numită “Academie”) a avut rectori, prorectori, şefi de catedră. Toţi vegheau la “puritatea doctrinară” şi luptau împotriva oricărei umbre de independenţă a spiritului.

  • Trandafir Barb e asa de simplu , usl sa schimbe legea de functionare cna in parlament, sa le taie din drepturi si sa introduca o lege de pedepsire pt abuzurile cna exemplara si explicita, stam si asteptam sa cada gruntzu de sare si usl dorm pe ei! atata pot si ei face la cat a facut a3 pt a demasca abuzurile si excrocheriile lu base si pdl-sti si asta i-a adus la putere/////////See Translation
  • Packy Para DOMNULE ZGONEA ,CIND ERATI IN OPOZITIE ERATI MULT MAI FERM MAI BATAIOS,MAI LA SUBIECT.ACUM DE CIND SUNTETI LA PUTERE VA CAM ESCHIVATI,PARCA VA DEZICETI DE TOT CEEACE SPUNEATI ATUNCI.LA FEL SI PREMIERUL SI ASTA-I ENERVEAZA PE FOARTE MULTI FANI.NU VA CULCATI PE O URECHE.NU MAI PUTETI FI SIGURI CA O SA CISTIGATI.S-AR PUTEA SA FITI CONSILIATI GRESIT INTENTIONAT DAR VA ASIGUR CA SUNT CIT SE POATE DE SINCERA.CUGETATI SI SCHIMBATI PLANUL DE ATAC.See Translation
    26 minutes ago · Like · 1
  • Aurora Niculae nu vor reusi,suntem prea multi fani Antena 3!!!
    25 minutes ago · Like · 1
  • Viorica Stavarache Era de asteptat ca vor incerca. De mult nu mai exista libertatea presei in Ro. Iar voi ii incomodati rau de tot. USL nu le sta in cale, Parlamentul asisderea, legea...ce e aia?! a avut dreptate italianul care a vorbit in Parlamentul European:in Ro statul lui Basescu este ce era odinioara Italia pe vremea mafiei.Si omul stie ce zice din moment ce e expert in lupta antimafia. Mai ramine glontul in cap si in rest...toata reteta unui stat mafiot. Poate ca Dl.Ponta ar trebui sa il angajeze pe acel domn sa il ajuta sa refaca democratia in Ro. Nu mai e un stat democratic,s-a dus.
    25 minutes ago · Like · 2
  • Ruja Vilma ROMANIA REALA A LUI BASESCU E CEA IN CARE FIICA SA ARE POSETA DE 25.00 DE EURO SI ROMANII MOR DE FOAME . MOR IN FATA SPITALELOR INCHISE SI MOR IN CHINURI FARA MEDICAMENTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!See Translation
  • Florin Borobeică Eu cred ca slujbasii lui basescu traian ( suspendatu` ) se vor statisface singuri ;-) ..sau intre ei ... ;-))) !!!
  • Nicolaie Silviu In legatura cu interdictia de a asculta sau privi Antena 3 din partea Dictatorului Basea, Romania si noi cu totii ne aflam din nou la momentul in care ne era interzisa de catre Ceausescu si Securitatea lui ascultarea Postului de Radio Europa Libera ! Spunetii acest lucru lui Zgonea ca sa afle si el in ce film si in ce rol joaca in acest moment !
    23 minutes ago · Like · 1
  • Doina Snowden ...Cat despre culoarea galben, desi inspira la o gandire pozitiva si creativa semnifica PERICOL
    22 minutes ago · Like · 1
  • Raducanu Atena Azi este ziuaI" internationala a invingatorilor de cancer" . de aceea se poarta galben ca semn de solidaritate pentru bolnavii de cancer .Doresc ca toti bolnavii de cancer sa se faca sanatosi.See Translation
    21 minutes ago · Like · 1
  • Rodica Conea Voi veti fi invngatori .si noi va vom sustine ,va apreciem mult ...bafta
    20 minutes ago · Like · 1
  • Gabriela Bacara Cat e de sfrijit, il invidiaza Danilet pe Badea, care arata om care nu te lasa la greu.:)
    19 minutes ago · Like · 1
  • Viorica Stavarache Oricum daca toti cei care privesc si agreeaza cu opiniile antenei 3 ar dona cite 1 leu si tot s-ar stringe de plata amenzilor. Si apoi marea Europa si US nu se vor sesiza la povestea cu libertatea presei. Eu cred ca si voi daca le trimiteti scrisori prin intermediul CNN si alte organisme de presa internationale nu cred ca isi vor acoperi ochii si urechile. Incet ,incet lumea va vedea acele"true colors" ale clanului Basescu. Iar cei ce vor urma sa invete bine lectia ca altfel vor sfirsi rau de tot. Base cred ca nu vrea sa moara de moarte buna si forteaza norocul. La cuvintarile din Parlamentul European i s-au cam dat subtil niste avertizari,asa ca e bine sa isi ascuta urechile. Nu merge la infinit ulciorul la apa!
  • Gabriela Bacara Badea arata ca un tip sanatos, spre deosebire de Danilet. Din cauza "atleticului cu buricul gol?, sa aveti voi probleme??
  • Daniela Scandinavia Draga Mihai, mi-am tocit degetele tot scriind la voi pe wall, comentand pe diverse bloguri....astia sunt niste nemernici si trebuie tratati ca atare !! DACA AR FI DUPA PAREREA MEA I-AS TRATA DIRECT INTRE OCHI CU UN GLONT !!! romanii n-au iesit in strada cati ar fi trebuit cand Basescu a vrut sa-l inlature pe Arafat; romanii n-au mers la Referendum DESI era sansa lor sa inlature pramatiile si jigodiile care le facusera viata grea; romanii n-au iesit in strada nici dupa ce Barosso, Buquicchio si Gordon au impus regulile lui Basescu & Macovei; romanii n-au iesit in strada nici cand oameni precum Verbita Lixandru au fost umiliti; romanii n-au iesit in strada nici cand HOATZA Aspazia Cojocaru isi punea poalele in cap ca ultima tatza; romanii n-au iesit in strada nici cand au aflat ca MRU isi cumpara pe banii lor pieptene cu dinti scurti si carne de vaca cobe; daca nici in momentul cand Antena 3 ar fi intrerupta DOAR PENTRU CATEVA MINUTE n-ar iesi cu zecile de mii in strada si sa mature in cale atunci totul este in zadar.....ROMANII sa-si aiba ceea ce merita ....Mihai, daca soarta voastra va fi sa transmiteti din studiouri straine ( ca EUROPA LIBERA pe vremuri) atunci asa sa fie...iar romanii sa ajunga sa sa tare in genunchi, sa se arunce de la geam sau inaintea metroului din disperare ca ziua de maine le este incerta !!! intr-o astfel de situatie si cu asa actori doar situatiile extreme trezesc acele cateva creiere care mai sunt de trezit....
    16 minutes ago · Like · 1
  • Qvo Vadis SCRIETI CELOR DE LA CNN, LUI MADAM VIVIANE REDNING SI LUI BAROSSO, PRESIUNE PE ACESTI MIZERABILI DE PDLISTI
  • Florynna Butuligaa ...asa i bàsescule dar de ce ti e fricà .....sà nu ne uitàm la ANTENA 3 si sà închizi postul de tv.....ca sà nu vedem ....cum suferà bolnavii si nu au medicamente.....cà nici acuma în secolul xxl nu sunt wc. la scoli......cum furà bàietii àia destepti ...regii asfalturilor. ai copacilor ai proxenetilor..i( numai cu excrocheriile)......cînd închideti spitalele ....cînd mureau sàtenii îngropati în zàpadà si tu petreceai la s
    kii.......cum 75% din copii/ bàtrîni màn
    încà o datà pe zi .....cum faceti trafic cu arme ....cum ei dat cu pumnul în gura bàiatelului àla ........cum oamenii îsi vînd organele ca sà si plàteascà datoriile ......cum îti plàtim electicitatea aia scumpà si voi và cumpàrati case ...masinii..bijuterii de LUX .si cu vacantele voastre de extra LUX......cînd furati banii si v à prefaceti cà ,construiti o autostradà......diguri ....canalizàri...faceti împrumuturi de la FMI + dobîndà pentru voi si noi plàtim cu vîrf si îndesat.......sàràcim si.tai din salarii /pensii/alocatii.......+++++1001 ex. ...... acuma ce faci instalezi URA DISCORDIA între noi romanii cu ungurii numai ca sà cîstigi TU.......etc.....pài dacà ar întelege un cîine ce tîmpenii spui ar TURBA..........
    16 minutes ago · Like · 1
  • Tiberiu Chiriloaia Hai ca nu-i bai,daca se inchide antena,va uitati la ARD !:))
  • Petre Elena poate crapa inainte de.
    15 minutes ago · Like · 1
  • Gabriela Tomfil traian basescu e un idiot!!!i nu intamplator i-am scris numele cu litere mici
    15 minutes ago · Like · 1
  • Trandafir Barb sa fie chemati cna la comisia de cultura in parlament sa raspunda pt abuzurile pe care le fac
  • Amelia M. West va dati seama in ce tara traim? daca oamenii astia care sunt jurnalisti nu razbat...noi ,simpli cetatenii cum sa reusim ? singura noastra sansa e sa NE UNIM SI SA-I CASAPIM!!!cand vad ca prezinta cate o Narcisa sau cate un Danilet ca si cum ei ar fi puterea imi vine sa mor de ciuda!!! OAMENI BUNI ...PUTEREA SUNTEM NOI...DACA NE UNIM!!!See Translation
    13 minutes ago · Like · 4
  • Tiberiu Chiriloaia ARD,fiind post national german,nu al unguentului !:)) heheeeee care m-ai injurat !!!
  • Flory Martin Lui beșescu îi stă în găt mulți și multe...să nu se înece până la urmă mai ales cu Antena 3....See Translation
    13 minutes ago · Like · 3
  • Florynna Butuligaa ....ce mizerie....asa ne trebuie daca am vrut o tara sociala....adica milogi de mina a 7a ....la europeni/americani.... cînd putem sà fim si ACUM monarhi si suntem lînga ANGLIA..SUEDIA.....NORVEGIA....MONACO....CANADA....LUXEMBURG...etc....iar REGELE MIHAI nu accepta ...santajurile....hotiile...excrocheriile de la altii.........MONARHIA SALVEAZA ROMANIA.....NU comunismul nazist tzigànesc......
    12 minutes ago · Like · 1
  • Gabriela Bacara Am vazut si eu Mihai ca azi putati galben pentru cei care au invins cancerul. Ai postat chiar tu o imagine in care este scris: "Ziua Galbena".
  • Mariana Ispas Cred ca vor reusi,DAR ASTA VA FI SFARSITUL LUI TRAIAN BASESCU !See Translation
  • Sever Avramoiu Mihai , ai gresit , n-o sa primesti desfasuratorul!
  • Moglan Adriana Cat tupeu au!ma bucur ca le dati peste bot mereu cu dovezi.
  • Gabriela Bacara Sa-i fie rusine lui Danilet tatal pentru amenintare si pentru minciunile pe care le spune! Cum e tatal, asa e si fiul.
  • Trandafir Barb asta-i perfecta proba, nu poate nici o instanta sa no ia in seama cu toata mafia din justitie ,clar plangerea a facuto vasilica dSee Translation
  • Carmen Ariton EU sunt de parere sa ii inchida pe slugile si pe hotii lui base...care il pupa in curr si sunt in stare sa isi sacrifice si parintii si fam pt cateva mii de € salar...huooo hhuuoo..
  • Aurora Copaceanu sint sigura ca nu va putea sa-l inchida
  • Muiye Basz Asta e o manevra ordinara cu datul in judecata de catre parintii karatekului,e cu scopul de a diminua pensia alimentara datorata bietului copil,altfel nu s-ar fi ofuscat genitorii ninjei penibile.iar dreptul la replica e mazgalit tot de catre sensei,e limpede.See Translation
    5 minutes ago · Like · 1
  • Florin Halastauan Slujbasii slugarnici ai lui Basescu se vor stradui sa va inchida televiziunea Antena 3, daca opinia publica nu va reactiona ferm pentru ca i se incalca un drept fundamental- acela de a fi informat, de a avea acces la informatii si la puncte de vedere diferite pentru a - si putea forma in cunostiinta de cauza o opinie, inaintea alegerilor parlamentare din decembrie. Daca reusiti sa mobilizati simpatizantii eu voi fi prezent in fata Antenei 3, atat timp cat va fi nevoie. Am si motive personale, pe langa cele principiale sa fiu solidar cu ANtena 3.
    In seara de 21 august am luat parte la adunarea spontana din Piata Universitatii. Am facut fotografii pentru a le posta pe internet, (lucru pe care l- am si facutpe pagina personala si nu numai) in care m- am straduit, cat m- a ajutat aparatul, sa surprind atmosfera. La un moment dat, dupa ce demontrantii s- au revarsat e carosabil, un civil, insotit de un alt civil cu o camera video pornita in mana a incercat ca imi confiste aparatul si sa ma bage in duba. Civilul, era plutonierul Panait Cristian, acelasi (matematicianul) care numara demonstrantii la Cotroceni. Plutonierul s- a recomandat ca fiind comandantul jandarmilor din dispozitivul aflat in Piata Universitatii, dupa care m- a legitimat si mi- a retinut cartea de identitate pe care mi - a restituit- o prin intermediul unei doamne in varsta care a intervenit in apararea mea cand incerca sa ma duca la duba si sa imi confiste aparatul. Am protestat si am refuzat sa ii dau aparatul foto argumentandui ca ma aflu pe spatiul public si am dreptul sa fac fotografii pentru ca nu aduc atingere imaginii nimanui. Zilele trecute m- am trezit cu o amenda in valoare de 200 lei pe motiv ca am " tulburat linistea locuitorilor din zona Espalanada Teatrului National Bucuresti, fara drept prin producerea de zgomote cu fluiere ori prin strigare". Asa am aflat ca aparatul meu de fotografiat fluiera, motiv pentru care mi - am cumparat altul mai performant cu care vreau sa vin la fiecare miscare de protest, pasnica si civilizata (fara violenta) care sa arate slugilor lui Basescu si simpatizantilor sai ca noi ne aparam drepturile, mai ales dreptul de a fi informati corect. Pentru mine ANTENA 3 PREZINTA ROMANIA REALA, cu tot putregaiul de la varful clasei politice ce a condus tara in ultimii ani. PENTRU CA REFUZATI SA ADUCETI OSANALE ULTIMULUI TOVARAS CE SE CREDE ATOTSTIUTOR SI ATOTOPUTERNIC- BASESCU, MERITATI RESPECTUL MEU SI AL TUTUROR ROMANILOR. Mihai, da- mi un semn de viata si voi veni alaturi de tine si de Antena 3. Voi indemna si pe altii sa vina la Antena 3, asa cum i- am indemnat sa mearga la vot, cu ocazia ultimului referendum.
    See Translation
  • Al Con La emisiunea dvs , nu inteleg de ce mai chemati invitati , pentru ca ei sunt simpli spectatori . Propun sa va structurati emisiunile in doua etape , cu si fara invitati . este jenent pentru invitati sa priveasca si doar dvs sa comentati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu